Мебели по ПоръчкаМебели по Поръчка
Мебели по ПоръчкаМебели по Поръчка

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

Мебели по Поръчка

Мебели по Поръчка и интериорен дизайн с близо 10 години професионален опит и над 200 завършени големи проекта. Ние предлагаме луксозни и иновативни мебели по поръчка и мебели по индивидуален проект, които носят на своите притежатели класа и индивидуален стил, надминаващ дори техните фантазии.

Индивидуален подход в производството на мебели по поръчка

Екипът на ФОРМАТ СТУДИО ООД знае, че ключът за истинския успех е индивидуалния подход към всеки проект, затова ние обръщаме внимание и на най-малките и на пръв поглед незначителни детайли. Успешно съчетаваме по нов начин практичност, функционалност, стил, класа и красота – защото всяко пространство е уникално само по себе си.

Къде се използват нашите мебели по поръчка?

Нашите мебели по поръчка създават неповторима обстановка във всяка стая, дом, офис, магазин или хотел.

Срокове и Коректност

Винаги спазваме предварително уговорените срокове с клиента.

Любов към интериорния дизайн

Винаги ясно личи, когато дадена дейност е извършена с желание, страст и любов към това, което твориш. Да правилната дума е “твориш” – ние наистина разглеждаме всички наши проекти и мебели по поръчка като наши творби. Затова ясно ще забележите, че изпитваме удовлетворение от работата си и от факта, че можем да създадем стилни, практични и красиви пространства, в които да изпитвате удоволствие докато ги обитавате.

Жилищни Интериори
Обществени Интериори
Дизайнерски Мебели
Визуализации

Какво ни отличава от останалите?

  • Винаги подхождаме професионално, индивидуално, отговорно и коректно към всеки наш клиент, като спазваме договорените срокове.
  • Освен добрият дизайн, модерното мислене, изпипването на всеки детайл, то в основата на нашето Световно ниво ясно са залегнали и висококачествените материали. Защото без тях няма как да получите луксозен продукт, носещ класата в себе си.
  • Също така може да видите как ще изглеждат вашите помещения и/или мебели по поръчка преди да поръчате проекта за изработка.
0
Завършени Проекти
0
Доволни Клиенти
0
Години Опит

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА – ЦЕНИ

Ето параметрите, които взимаме предвид когато определяме цените на нашите мебели по поръчка!

Изготвяне

на идейният проект

Брой и вид

на мебелите

Размерите

на мебелите

Материалите

за изработка

Мебелен обков

и механизми

Избора

на детайли

Трудността

на изпълнение

Доставката

на поръчаните мебели

Mонтажа

на поръчаните мебели

Цени на нашите мебели по поръчка

Предполагаме, че вече сте наясно с всички предимства на производството на мебели по поръчка. Но се притеснявате, че цената им може да е по-висока и да не се вместите в желаният от вас бюджет. За жалост или не – наистина няма как да ви дадем примерни цени на мебели по поръчка, защото всичко е строго индивидуално и има нужда от предварително обсъждане и обмисляне.

Ето затова е напълно неточно и некоректно предварително (без определяне на по-горе описаните параметри) да се оформя конкретна ценова оферта за мебели по поръчка и интериорен дизайн.

Как да поръчате своите мебели по поръчка и интериорен дизайн?

Достатъчно е да се свържете с нас и да ни се доверите изцяло за избора на дизайн или да ни представите своите идеи или дори чертежи на желаните мебели по поръчка.

Ние ще изготвим индивидуална оферта, съобразявайки се с всяко ваше желание!!

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ